Köksluckor Nyköping

Låt nya köksluckor förändra ditt kök

Övriga tjänster

Brett utbud av tjänster inom bygg och städ

Vi är ett byggföretag i som erbjuder ett stort antal renoverings- och byggtjänster. Oavsett vad vi åtar oss kan du alltid räkna med ett högkvalitativt arbete med hög service. Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag så hjälper vi dig med dina renoveringsdrömmar!

Badrumsrenovering

Med åren blir badrummet slitet och trist. Med ett nyrenoverat och fräscht badrum ökar trivselkänslan och värdet på hela din bostad. Låt oss hjälpa dig att fräscha upp badrummet. Vi har stor kompetens och erfarenhet av att renovera badrum.

Köksrenovering

Även köket slits och behöver uppdateras med åren. Med nya köksluckor och ett nytt välplanerat kök blir det snabbt en trevlig och funktionell samlingsplats för hela familjen. Med vår erfarenhet och kunskap kan vi snabbt och effektivt förnya dig kök.

Andra byggtjänster

Vi utför även andra byggrelaterade projekt i hemmet och åt företag. Vi kan göra till exempel om- tillbyggnationer. Kontakta oss så tar vi en diskussion om hur vi kan hjälpa dig.

Städtjänster

Vi erbjuder även städtjänster åt företag och privatkunder. Låt oss ta hand om din städning när du inte kan eller har tid. För privat städning kan vi häjlpa dig att utnyttja RUT-avdraget.

kök med moderna träluckor

Vi kan bygg och renovering!